Ілон Маск назвав ціну платної підписки у Twitter. Майже вдвічі вище, ніж зараз

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Підписка в Twitter, яка дозволить верифікувати обліковий запис, коштуватиме $8 на місяць. Про це повідомив генеральний директор соцмережі Ілон Маск у власному профілі.

Він розповів про свої плани зробити кілька кроків, щоб зробити соціальні мережі менш залежними від реклами. Він покращить підписку Twitter Blue. Вона і зараз доступна, її вартість становить $4,99 на місяць.

У серії твітів підприємець назвав нинішнє становище соцмережі «системою панів та селян» та «нісенітницею». Галочка — не єдина перевага передплати. Вона також пропонуватиме пріоритет у відповідях та згадках, що є одним із способів боротьби зі спамом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше Ілон Маск запропонував відродити легендарну соцмережу Vine за покупкою Twitter. Вона набрала популярності і стала фактично родоначальником формату коротких вертикальних відео. Користувачі Twitter проголосували.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.