Зірки почали загрожувати відходом із Twitter, якщо Маск зробить «сині галочки» платними

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Буквально напередодні в Мережі з’явилася інформація про те, що значки верифікації облікових записів у Twitter стануть платними. А вже зараз почали з’являтися перші знаменитості, які висловлюють своє невдоволення у зв’язку з цим нововведенням.

Так, наприклад, популярний письменник Стівен Кінг пригрозив перестати використовувати соцмережу у випадку, якщо Ілон Маск все ж таки заведе платну підписку на знак верифікації на майданчику. Кінг назвав цей момент важливим.

При цьому не залишився без відповіді сам керівник Twitter. Маск повідомив письменнику, що соцмережі потрібно якимось чином сплачувати рахунки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Натомість підприємець запропонував Кінгу більш прийнятний прайс — 8 доларів на місяць за передплату. Для порівняння, раніше чутки говорили про ціну в 20 доларів, які доведеться «викладати» щомісяця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.