Продаж смартфонів Apple на найважливішому ринку Китаю обрушився

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В останньому дослідному звіті, опублікованому американським інвестиційним банком Jefferies Group, йдеться, що щотижневі продажі iPhone у Китаї стрімко знижуються.

Зокрема, минулого тижня, з 24 по 30 жовтня продаж смартфонів iPhone компанії Apple в Китаї впав на цілих 27%, що є найбільшим спадом за останній час. Більше того, аналітики зазначають, що це зниження має тенденцію до подальшого збільшення.

Аналітики також кажуть, що частка ринку Apple у Китаї впала на 4-5 процентних пунктів за останній місяць, а це дуже багато. Справа в тому, що за перші дев’ять місяців продаж iPhone в Китаї зріс всього на 5,7%, а за останній місяць компанія втратила майже всі досягнення з початку року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Jefferies Group заявляє, що, незважаючи на випуск iPhone 14, в умовах глобального економічного спаду та скорочення ринку Apple, ймовірно, зіткнеться з серйознішими проблемами в майбутньому.

При цьому, 30 жовтня iPhone 14 і iPhone 14 Pro стали смартфонами, що найбільше продаються, на платформі JD.com. Наскільки тривалим буде цей ривок, ми дізнаємось найближчими тижнями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.