Нові емодзі та публічні імена: вийшло оновлення Telegram

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Telegram випустив оновлення, яке розширило можливості обговорень у групах, дозволило розшифровувати промову з відеоповідомлень у текст, а також купувати публічні імена для профілів і каналів.

Тепер адміністратори груп, у яких перебувають 200 і більше передплатників, можуть створювати обговорення з різних тем – окремі чати всередині самої групи. Користувачі зможуть вибрати опції сповіщення для кожної окремої теми.

Власники передплати Telegram Premium отримали можливість розшифровувати промову із відеоповідомлень у текст. Раніше така функція була доступна лише голосових повідомлень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оновлення додало можливість прив’язувати до облікових записів і чатів кілька колекційних публічних імен, їх можна придбати на аукціонній платформі Fragment. Колекційні імена працюють так само, як звичайні користувачі. За потреби їх можна буде продати.

У месенджері з’явилося 12 нових офіційних наборів емодзі. Вони доступні для використання у повідомленнях, а також у статусах під час передплати Telegram Premium. Для чотирьох нових емодзи додали повноекранні анімації, які програються в особистих чатах, також їх можна використовувати як реакції на пости та повідомлення. До Хелловін додали три тематичні реакції.

Окрім цього, у месенджері оновили дизайн нічних тем для iOS, а в Android-додатках додали можливість змінювати розмір тексту всіх елементів чату, у тому числі перегляд посилань та службові повідомлення. Також з оновленням з’явилися нові анімації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.