Тім Кук: Apple не може зробити достатньо iPhone 14 Pro для задоволення попиту

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Генеральний директор Тім Кук поділився детальною інформацією про те, якими проблемами стикається компанія. Наприклад, про спроби утримати попит на iPhone 14 Pro.

У розмові зі Стівом Ковачем із CNBC Кук розповів про ситуацію з пропозицією та попитом на iPhone: “Зараз ми обмежені в поставках 14 Pro і Pro Max і були обмежені з моменту запуску… і тому, очевидно, ми… намагаємося отримати якнайбільше поставок, щоб вирішити проблему попиту.

Apple трохи не виправдала своїх очікувань щодо доходів від продажів нових iPhone у четвертому кварталі цього року. Але важливо пам’ятати, що продажі iPhone 14 і 14 Pro тривали трохи більше тижня. Незважаючи на те, що звіт компанії вийшов трохи більше тижня після старту продажів iPhone 14 і 14 Pro, Apple вдалося збільшити виручку від продажів смартфонів майже на 10% в порівнянні з попереднім роком, а загальний дохід за квартал зріс на 8%.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами Кука, ще одним важливим чинником, який вплинув на результати четвертого кварталу, стали валютні курси: ”Ми виросли б на двозначну величину без валютного вітру”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.