Ілон Маск прокоментував інформацію про звільнення більшої частини співробітників Twitter

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ілон Маск сказав співробітникам Twitter Inc. у середу, що він не планує скорочувати 75% персоналу, коли очолить компанію. Про це розповіли люди, знайомі із запитанням.

Маск, чия угода щодо купівлі Twitter за 44 млрд доларів має завершитися в п’ятницю, спростував раніше озвучену цифру у зверненні до співробітників в офісі компанії в Сан-Франциско. Люди, які про це розповіли, відмовилися назвати свої імена, оскільки ця інформація не є публічною.

Але все одно очікується, що мільярдер скорочуватиме персонал у рамках поглинання, що викликає занепокоєння серед працівників соцмережі. Раніше в четвер Маск опублікував відеоролик, на якому він заходить до офісу з кухонною раковиною. Він також змінив опис свого профілю у Twitter на “Chef Twit”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.