«Ощадбанк» приголомшив всіх пенсіонерів

Час читання: < 1 хв.
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У держбанку Ощадбанк відповіли, що робити клієнтам, у яких закінчується термін дії картки — електронного пенсійного посвідчення.

Знову Ощадбанк

Про це стало відомо з відповіді представника банку у розділі Відгуки на порталі Мінфін.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Термін дії картки (електронного пенсійного посвідчення) добігає кінця, а точніше 11/22. Підкажіть, будь ласка, скільки я ще можу користуватися даною карткою, і що потрібно зробити, щоб її перевипустити», — запитав клієнт.

Електронні пенсійні посвідчення – все!

У банку наголосили, що електронні пенсійні посвідчення вже не відриваються.

«Після закінчення терміну дії електронного пенсійного посвідчення вам буде відкрито нову пенсійну картку. Відповідно зараз ви можете користуватися своєю карткою до останнього дня листопада місяця. Для детальної перевірки, чи не було вам замовлено автоматично нову пенсійну картку, рекомендуємо зателефонувати з вашого фінансового номера телефону в контакт центру за номером 0800-210-800», — зазначили в Ощадбанку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.