Представлено “безшумну” версію американського бронетранспортера Stryker

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Створюваний бронетранспортер (БТР) StrykerX має запропонувати нові можливості для американських військових, включаючи здатність доставляти озброєних солдатів під ворожий вогонь з підвищеною обізнаністю про поле бою та вести безшумну розвідку, не створюючи акустичної чи теплової сигнатури, повідомляє The National Interest.

Компанія General Dynamics Lab Systems (GDLS), виробник армійської машини Stryker, представила новий БТР StrykerX, у якому реалізовано низку інновацій. StrykerX зможе запускати ударні безпілотники, вести операції з радіоелектронної боротьби та пропонувати можливості “тихого дозору” (здатність керувати датчиками та зброєю, не випромінюючи акустичну або теплову сигнатуру) за допомогою гібридно-електричного двигуна.

На відміну від танка, машина приводиться в рух виключно електричною енергією, дизельний двигун служить тільки для вироблення електроенергії для мотора, який потім надає руху всі осі. Ви отримуєте можливість безшумного пересування, причому не тільки протягом декількох хвилин, але і протягом тривалого періоду часу”, – сказав в інтерв’ю The National Interest Тім Ріс, директор з розвитку бізнесу в США компанії GDLS.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.