Безкоштовні облікові записи YouTube стали набагато крутішими

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google готується включити можливість включати логін користувача для всіх облікових записів. Про це написали в The Verge.

Згідно з джерелом, йдеться про логіну формату @name, яку користувачі зможуть обрати для себе самі. Це унікальний ідентифікатор, який використовуватиметься по всій платформі — в каналах, коментарях, сторінці Shorts і так далі. Крім того, нові логіни можна буде використовувати для згадки користувача в коментарях, описах відеороликів та заголовках. Функція буде доступна як Premium, так і безкоштовних акаунтів. 

The Verge зазначає, що Google вводитиме в експлуатацію нові ідентифікатори поступово. Користувачам будуть надходити сповіщення про те, що вони можуть вибрати собі унікальне ім’я. Якщо раніше блогер вже створив персональну URL-адресу для свого каналу, відповідний ідентифікатор буде закріплений за ним за замовчуванням, а згодом його можна буде змінити.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.