Відома дата презентації Google: що на ній покажуть

Вся інформація про новинки просочилася до мережі за кілька днів до презентації. Сподіваємось, що Google вийде нас здивувати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google готується до своєї онлайн-презентації. Вона пройде 6 жовтня о 17:00 за київським часом. Розповідаємо, де її дивитись, і що на ній покажуть.

Де дивитись

Традиційно презентація нових продуктів відбувається на YouTube-каналі Made by Google. Натиснувши на плеєр нижче, ви потрапите до прем’єри заходу.

Що покажуть

Усього користувачі чекають від Google трьох продуктів: смартфони Pixel 7 і 7 Pro, годинник Pixel Watch та бездротові навушники Pixel Buds Pro. Раніше компанія випустила тизер-ролики всіх девайсів.

За кілька днів до презентації в мережу злили докладні характеристики та ціни флагманського смартфона та годинника. За цими даними Pixel 7 працюватиме на чіпі Tensor 2 і поставлятиметься з Android 13 на борту.

За чутками, годинник Pixel Watch оснащений датчиками ЧСС, ЕКГ і вміє відстежувати сон. Захист від води до 5 АТМ, а екран захищений склом Gorilla Glass. Також з годинника можна буде дзвонити, а коштуватиме вони 349 доларів.

Наразі залишається лише дочекатися офіційної презентації. Тоді ми дізнаємося, чи підтвердилися чутки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.