У Apple розповіли, як з’явилася ідея Dynamic Island

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Старший віце-президент Apple з розробки ПЗ Крейг Федеріги і віце-президент Apple з інтерфейсу користувача Алан Дай розповіли, як розроблявся Dynamic Island.

За словами керівників, Dynamic Island — кардинальна зміна досвіду користувача в iPhone за останні 5 років. Це сталося вперше після виходу на ринок iPhone X. І нові рішення для iPhone 14 Pro.

Після того, як у верхній частині екрану iPhone звільнився простір через зменшення системи камер TrueDepth, фахівці Apple думали про те, як у фірмовому стилі компанії створити щось елегантне, але дуже корисне. Федеригі зазначив, що Dynamic Island хоч і трохи відрізняється від ідей антропоморфізму, але все одно надає кожному iPhone нового сильного заряду індивідуальності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія прагнула створити «безшовний» досвід, такий, в якому якнайбільше буде розмита грань між тим, де закінчується обладнання та починається ПЗ.

“Для нас було вкрай цікаво об’єднати те, що відбувається на нашому iPhone, у цьому невеликому інтерактивному місці”, – розповів Крейг Федерігі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.