Київстар анонсував нові тарифи: як абоненти зможуть удвічі заощадити на послугах зв’язку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Київстар запустив нові тарифи для своїх абонентів, які допоможуть їм удвічі заощадити на послугах мобільного зв’язку та інтернету. Тарифи стали доступними абонентам з 29 вересня. Зокрема, Київстар розширив лінійку “Все разом” у деяких населених пунктах та запропонував приєднатися до двох нових тарифів “Все разом LOVE UA ТВ” та “Все разом щедрий ТБ”.

Українцям набагато вигідніше підключити одразу кілька послуг Київстару: мобільний зв’язок, домашній інтернет та телебачення. Тоді можна заощадити до 50% вартості послуг при їх окремому підключенні.

Найвигіднішим тарифом Київстар є “Все разом LOVE UA”. За 200 грн на місяць у абонентів буде безлімітний Домашній інтернет, а також 12 ГБ мобільного трафіку, 1 200 хвилин у мережі та на інші оператори та 37 мобільних додатків без плати за трафік.

Підключивши тариф ” Все разом Оптимум”, абоненти Київстар протягом перших трьох місяців після підключення платитимуть 200 гривень, а далі – 250 грн. За цю суму абоненти отримують 25 ГБ мобільного Інтернету, безлімітні дзвінки в мережі, 200 хвилин на інші оператори та за кордон, а також 53 програми без плати за трафік.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також є ще один вигідний тариф – “Все разом Оптимум ТВ”. Перші три місяці абоненти мають платити 200 гривень, а після цього тариф обійдеться у 300 грн. У пакет послуг також входять телебачення, мобільний зв’язок та домашній інтернет.

У тарифі “Все разом Максимум” за 200 гривень, а за три місяці за 350 грн абонентам пропонують безлімітний мобільний інтернет, 300 хвилин на інші оператори та за кордон, а також 1 суперсилу без доплати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.