Тім Кук розповів, як потрапити до Apple

Генеральний директор Apple перерахував чотири якості, якими повинен мати співробітник компанії.

Під час виступу в університеті Італії, який був присвячений врученню почесного ступеня магістра в галузі інновацій та міжнародного менеджменту, Тім Кук відкрив секрет високої ефективності своїх співробітників.

Кук зазначив, що будь-який працівник Apple повинен дбати про збереження планети і намагатися змінити світ на краще.

«У нашій компанії люди дійсно хочуть змінити світ, хочуть збагатити життя людей, хочуть зробити світ кращим […] Це почуття, яке дозволяє людям робити свою роботу краще, і я бачив, як це відбувається знову і знову. Результати просто неймовірні.

Крім того гендиректор Apple вважає, що будь-яка компанія досягне успіху, якщо її співробітники поєднують у собі чотири головні якості:

Співпраця – ключова особливість. Об’єднання людей, які готові співпрацювати один з одним, переростає в згуртовані команди, які здатні створювати дивовижні речі та розвивати ідеї. 

Креативність . Компанія завжди рада людям, які можуть мислити інакше. Це допомагає долати складнощі, глянувши на них з іншого ракурсу. 

Цікавість. Чим більше одна людина ставить запитання іншій — тим краще. Це спонукає поглиблено розумітися на темі. “Немає дурних питань”, – сказав Кук студентам.

Максимальний досвід. Співробітники мають бути експертами у справі, якою вони займаються. 

Цій простій формулі компанія дотримувалася кілька років і продовжує просувати досі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.