З 24 жовтня WhatsApp перестане працювати на безлічі смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сервіс для спілкування WhatsApp активно використовують більш ніж 2 млрд осіб, і всі вони знаходять дане ПЗ найкращим у своєму роді, намагаючись вирішувати з його допомогою всі свої завдання серед тих, які взагалі можуть виникнути в будь-який момент часу. 

І ось, на превеликий подив для всіх, даний месенджер офіційно оголосив про те, що вже починаючи з 24 жовтня 2022 його використання на безлічі моделей смартфонів, випущених за останні роки, виявиться неможливо ні в якому вигляді і в якій формі. Справа в тому, що розробники вирішили відмовитися від підтримки застарілого програмного забезпечення, вважаючи за необхідне запропонувати всім і кожному абсолютно новий досвід користувача, здатний подарувати чимало приємних вражень і емоцій.

Відтепер власники смартфонів, які працюють на старих версіях ОС, не зможуть користуватися месенджером WhatsApp. Для того, щоб продовжувати використовувати дане програмне забезпечення, слід встановити на телефон актуальну версію операційної системи, а в тому випадку, якщо вона недоступна з будь-яких причин, доведеться робити вибір, відмовляючись від використання месенджера або купуючи собі новий мобільний пристрій. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Абсолютно ніяк продовжувати використання цього ПЗ виявиться неможливо, і всі так чи інакше просто зобов’язані це враховувати, щоб не зіткнутися з якими-небудь неприємними несподіванками чи іншими подіями, здатними завдати чимало неприємних незручностей та зайвих складнощів.

Згідно з офіційною інформацією, розробники перестануть підтримувати роботу WhatsApp на всіх моделях iPhone і iPad, що працюють під керуванням операційних систем iOS 10 та iOS 11. що відразу після його запуску з’являтиметься повідомлення про помилку. У такому разі навіть не вдасться зберегти дані в резервну копію, тому важливо встигнути перенести всі чати, файли та інші дані на новий мобільний пристрій до 24 жовтня. Серед телефонів, на яких користуватися даними програмного забезпечення стане неможливо, виявилися iPhone 5 і iPhone 5c.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.