«Київстар» роз’яснив, як реально працюватиме мережа з 30 вересня по 5 жовтня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Київстар» продовжує покращувати свою внутрішню ІТ-інфраструктуру і навіть, незважаючи на повномасштабні військові дії, постійно інвестує у сучасні технології. Про це CXID.info повідомили у прес-службі мобільного оператора.

У Київстарі уточнили деталі.

Як зазначили в прес-службі, в 2021 році компанія розпочала масштабний проект із заміни частини систем на сучасне телеком-рішення від шведської компанії Ericsson.
Він проводиться в кілька етапів і прагне покращити стабільність роботи мережі, посилити безпеку та захищеність систем та додати можливість
гнучко впроваджувати новий функціонал для кращого обслуговування клієнтів, швидше запускати потрібні сервіси тощо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З 30 вересня по 5 жовтня «Київстар» планує завершальний етап проекту щодо оновлення IT-систем та їх настроювання.

У цей період часу у абонентів «Київстар» усіх форм обслуговування (передоплати, контракту, корпоративних клієнтів) працюватимуть усі основні послуги зв’язку:

  • мобільний та Домашній/Персональний Інтернет;
  • дзвінки у мережі,
  • дзвінки на номери інших операторів та популярні напрямки за кордоном;
  • послуги з роумінгу у більшості країн світу.

До чого треба бути готовим

«Водночас протягом 30 вересня та 1-2 жовтня можливі тимчасові обмеження у роботі деяких сервісів (доступ обмежуватиметься поетапно). Серед них нові заявки на підключення чи відключення додаткових послуг та тарифних планів, перехід на інший тариф, перенесення номера в мережу іншого оператора – MNP (з 22:00 29 вересня), перевірка чи поповнення рахунку тощо. Зокрема, поповнення рахунку без обмежень працюватиме до 22:00 30 вересня», – зазначили у прес-службі.

Також абонентам та корпоративним клієнтам «Київстар» рекомендовано заздалегідь подбати про поповнення рахунків, щоб це не співпадало з датами оновлення IT-систем.

Важливо:

  • Для розрахунків безготівковим способом корпоративним клієнтам слід здійснити оплату до 28 вересня або вже з 3 жовтня.
  • Клієнти підписки та контракту можуть поповнювати свій рахунок у будь-якій формі до 22:00 30 вересня.

Більшість сервісів, користування якими може бути тимчасово обмежено, знову будуть повноцінно доступні з 3 жовтня, а деякі — по завершенню робіт. Зокрема, послуга перенесення номера до мережі іншого оператора (MNP) працюватиме з 6 жовтня.

«Київстар» дякує своїм абонентам та корпоративним клієнтам за розуміння і вибачається за тимчасові незручності — технічні фахівці компанії робитимуть все можливе, щоб усі процеси мали якомога менший вплив на користування послугами оператора», — зазначили в прес-службі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.