Xiaomi Smart Band 7 продають з великою знижкою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Smart Band 7 продовжує позиціонуватися, як один із найпривабливіших смарт-браслетів на ринку.

Всього майже за 33 долара, що становить майже половину офіційної ціни, можна купити Xiaomi Smart Band 7 на AliExpress . Дуже цікавий гаджет, який за дуже невеликі гроші зробить багато, для моніторингу за станом здоров’я та покращення нашого повсякденного життя.

Завдяки більш ніж 110 спортивним режимам новий Xiaomi Smart Band 7 пропонує можливість встановлювати персоналізовані цілі у фітнесі, які адаптуються до нашого способу життя. Великий прогрес у спортивному аспекті, порівняно з попереднім поколінням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, цей смарт-браслет Xiaomi має три додаткові режими: тренувальне навантаження, тривалість відновлення та тренувальний ефект. Це дозволяє оцінювати та коригувати програми та інтенсивність тренувань для досягнення максимальної продуктивності.

Xiaomi Smart Band 7 має професійну систему аналізу тренування VO2 max. Вона вимірює максимальну кількість кисню, яку можна використовувати під час тренування. Крім того, його батарея розрахована на 14 днів роботи в режимі очікування і водонепроникність 5ATM, що вже стала стандартною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.