Київстар продовжив терміни підключення до дешевих тарифів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Київстар” продовжив акції “Легкий старт” для своїх абонентів. Зокрема, абоненти мобільного оператора можуть платити за користування тарифами «Все разом Оптимум» та «Все разом Максимум» лише 200 грн. на місяць.

У звичайних умовах тарифна плата складає 250 та 350 грн. Але зараз абоненти «Київстар» мають змогу заощадити та підключити тарифи за зниженою ціною.

Знижки до 2023 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний оператор 5 вересня повідомив, що акційна пропозиція буде продовжена до 31 серпня 2023 року. Щоб стати учасником пропозиції, потрібно бути новим абонентом «Київстар» та придбати тарифні плани «Все разом Оптимум» або «Все разом Максимум».

До цих тарифних планів входить:

  • безлімітний домашній інтернет,
  • телебачення,
  • мобільний зв’язок.

За бажання абонент може відмовитися від однієї з послуг, і тоді абонентська плата поменшає.

Як підключитись до акції

Щоб підключитися до акції «Легкий старт» від Київстару, потрібно зайти в мобільний додаток «Мій Київстар» на своєму смартфоні або на сайт мобільного оператора.

Також відомо, що Київстар продовжив дію акції «Щасливий день» до кінця вересня. Акція доступна для підключення всім абонентам передоплати. Пропозиція дозволяє до 30 вересня включно використовувати безлімітний мобільний інтернет та телефонувати в мережі оператора безкоштовно протягом одного дня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.