Samsung та Apple повертаються на російський ринок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після початку повномасштабного вторгнення росії на територію України, багато брендів вийшли із російського ринку в знак підтримки України та протесту проти війни. Не виключенням є й такі великі бренди як Samsung та Apple. Проте, зараз в мережі щораз більше починає ширитись інформація та звіти відомих інформаційних ресурсів, які говорять про те, що уже в жовтні цього року компанія Samsung повернеться на ринок росії та її продукція стане доступною російським користувачам.

Варто відмітити, що найбільше таку інформацію поширюють саме російські засоби масової інформації та говорять про те, що компанія Samsung піде в обхід та безперешкодно зможе продавати свої смартфони на російському ринку починаючи з жовтня 2022 року. Звісно, така ситуація обурює, але на даний момент офіційних коментарів від представників Samsung  не було, тому повністю довіряти такій інформації не варто. Хоча дивлячись на те, що продукція компанії Apple, а саме нові iPhone 14 зараз безперешкодно можна придбати у росії, складно реально оцінювати ситуацію.

До речі, про iPhone 14. Так, їх справді можна придбати уже на російському ринку, хоча їх запуск тільки-но відбувся. Правда роздрібні продавці поставили дуже високу ціну на них. Нагадаємо, що попадають телефони на ринок росії по схемі, яка дозволяє торговцям російського ринку імпортувати товари без дозволу самих власників торгової марки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.