Стала відома реальна продуктивність Apple A16 Bionic

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проведено тестування однокристальної системи Apple A16. Вдалося встановити, що продуктивність нових смартфонів перевищує найменшу лінійку на 10%.

На сьогоднішній день стали відомі результати тестування мобільного процесора бенчмарку Geekbench. Вдалося встановити, що він набирає 1879 балів у одноядерному тесті. Щодо багатоядерних, то результат показав рекордні 4664 бали. Модель iPhone 13 Pro, видавала більш скромні результати. Новий айфон працює на 10% швидше за минулу модель. Ці результати розчарували деяких фанатів лінійки, але на думку інсайдерів, це ніяк не позначиться на продажах.

Під час презентації нової моделі телефону було з’ясовано, що новий A16 Bionic працює вдвічі швидше конкурентів. Графічну підсистему вдалося покращити на п’ятдесят відсотків, що гарантує можливість виконувати понад 17 трлн операцій на секунду.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробникам “яблука” вже тривалий час вдається підтримувати попит шанувальників високої якості. Apple знайшов довіру у мешканців багатьох країн, незважаючи на те, що ціна може відрізнятися залежно від регіонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.