Названі країни з найдорожчим та найдешевшим iPhone 14 Pro Max

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новим флагманом Apple став iPhone 14 Pro Max. Як водиться, ціна у нього відповідна — але залежно від регіону його можна придбати як за номіналом, так і помітно дорожчим. Аналітичний портал Nukeni назвав країни, в яких купувати топовий гаджет найвигідніше. Росія у цьому списку виявилася не на останньому місці.

За даними джерела, найдешевше новий флагман Apple обійдеться жителям США: на домашньому ринку його ціна становить $1099. У Японії та Південній Кореї апарат трохи дорожчий — $1146 і $1272 відповідно, а в Китаї, де він і виробляється, за нього доведеться віддати вже $1291. Покупцям у Канаді доведеться витратити на новинку $1357, а в магазинах Великобританії iPhone 14 Pro Max у мінімальній конфігурації коштує $1383.

У рітейлерів у Португалії та Фінляндії вартість смартфона піднімається до $1500. При купівлі в Швеції та Данії його роздрібна ціна зросте до $1547, в Угорщині — до $1593, а на мешканців Індії та Бразилії чекають ще більші цифри на ціннику: $1756 і $2000 відповідно. Найдорожче купувати пристрій у Туреччині: там за нього доведеться викласти $2413 за поточним курсом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Україні її апарат офіційно не продається, але деякі рітейлери вже приймають на нього передзамовлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.