Приватбанк має нові проблеми. Клієнти не можуть отримати готівку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Приватбанк має проблеми з готівковою доларовою банкнотою. Про це пишуть клієнти банку у відгуках на Мінфіні , яким не вдається зняти в касах свої валютні заощадження в різних українських містах, а також отримати грошові перекази.

Що відбувається

Скарги клієнтів Приватбанку почали надходити ще півтора тижні тому, але проблему досі не вирішено.

1 вересня користувач під ніком Nicol406 написав, що вже два тижні Приват не видає гроші клієнта.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Замовлення зробили 19.08.22, а сьогодні 22.08.22 ніде валюти немає. Я розумію, що військове становище все змінило. Але якщо є проблеми, то клієнтів треба попереджати», — наголосив клієнт із Кременчука.

Дмитро Якименко із міста Коростень розповів, що попередньо замовив отримання доларового грошового переказу у розмірі $400 на конкретне відділення Приватбанку, там навіть підтвердили наявність валюти та запросили людину на отримання на конкретний час. А коли він прийшов, то йому цинічно заявили, що готівковий долар уже закінчився. Через що у Дмитра народилися природні побоювання щодо видачі валюти «своїм» за блатом.

Що кажуть у Приваті

У Приватбанку проблему визнали:

  • справді не вистачає готівкового долара.
  • дефіцит готівкової валюти виник не лише у них, а й у всіх українських банків.

«Сьогодні всі українські банки мають певні складнощі з логістикою та доставкою готівкової валюти. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб задовольнити наших клієнтів та вкладників, проте попит зріс у рази порівняно з аналогічним періодом минулого року», — прокоментував «Країні» ситуацію прес-секретар Приватбанку Олег Серга.

Серга зазначив, що для вирішення проблеми банк планує у вересні істотно збільшити обсяг завезення в Україну валютної банкноти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.