Новини України та Світу

Названо найзручнішу та найвигіднішу банківську картку в Україні

Share
Час читання: 2 хв.

У Києві у концертній залі Freedom Hall відбулася церемонія FinAwards 2022. Представники фінансового сектору України отримали нагороди у 37 номінаціях. Переможцем у номінації “Краща кредитна картка” стала “Чорна карта” від monobank | Universal Bank.

Друге місце в номінації посіла кредитна картка від sportbank.

Третє місце розділили одразу два номінанти, які набрали однакову кількість балів — кредитну картку від izibank та O.Card від Ідея Банк.

За перемогу у цій номінації змагалися лише 19 учасників. За всіх проблем військового часу вони продовжили надавати клієнтам фінансову підтримку. При цьому деякі навіть на кращих умовах, ніж до початку війни.

Переваги “Чорної карти” від monobank | Universal Bank

  • Кредитний ліміт – до 100 тис. грн;
  • Пільговий період – до 62 днів;
  • Процентна ставка на місяць – 3,1%;
  • До 20% кешбеку.

На переконання представників monobank|Universal Bank, клієнти найбільше цінують їхній банк за зручність та надійність, готовність надавати ті послуги, яких потребують насамперед споживачі, а не банк.

«Ми дуже трепетно ​​стежимо за тим, як обслуговуємо своїх клієнтів. Клієнти також дуже уважно стежать за банками. Якщо банк правильно себе рекомендує у скрутні часи, робить правильні кроки, допомагає своїм клієнтам, то клієнти в міру можливостей платитимуть тим самим», — сказала Юлія Акуленко, заступник голови правління АТ «Універсал Банк».

Критерії вибору переможця

У номінації брали участь банківські платіжні картки, доступні для клієнтів із середнім та нижчим за середній рівень доходу.

Важлива умова – по карті можна встановити кредитний ліміт на здійснення платіжних та касових операцій. Кредитний ліміт встановлюється на запит клієнта або за замовчуванням.

Про премію

Відкриваючи ювілейну, п’яту церемонію нагородження FinAwards 2022 співзасновник Treeum Сергій Віндерських зазначив, що рішення про її проведення цього року далося нелегко.

«Спочатку ми вважали, що захід не вчасний. Але потім побачили, ціною якихось величезних зусиль фінансові компанії трималися на плаву. Ви за цей час стали бійцями економічного фронту. Ви зберігали робочі місця та підтримували співробітників. Ви всіляко допомагали українцям, які через військові дії втратили платоспроможність: пропонували програми рефінансування, скасовували відсотки за кредитами, пені, штрафи. Ви створювали нові продукти, надавали послуги. Незважаючи на військовий стан і труднощі, ви почали працювати ще активніше, ніж будь-коли», — наголосив співзасновник Treeum Сергій Віндерських, розпочинаючи церемонію нагородження.

Зважаючи на неоціненний вклад фінансових установ у розвиток банківської та фінансової індустрії, а також нинішніх успіхів у підтримці населення, було прийнято рішення провести FinAwards 2022 у традиційному офлайн форматі.

Нагадаємо, що FinAwards – це щорічний конкурс, засновниками якого виступають “Мінфін” та Finance.ua. Організатор – одна з провідних конференц-майданчиків країни у сфері фінансів та технологій – компанія BankOnline.

Премія має нематеріальний характер. Її мета — відзначити найкращі фінансові рішення та компанії з високою якістю обслуговування для споживачів фінансових послуг.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Розбір iPhone 16 розкрив спрощену систему заміни акумуляторів

    Модельний ряд iPhone 16 отримав кілька покращень у плані ремонтопридатності. Найбільш значущим нововведенням є використання…

    22.09.2024

    Нова Siri з Apple Intelligence може бути представлена раніше запланованого

    Згідно з останнім випуском інформаційного бюлетеня Марка Гурмана Power On, оновлена версія Siri з використанням…

    22.09.2024

    Низький попит призведе до падіння цін на iPhone 16

    Попри високі очікування, початкові продажі iPhone 16 виявилися нижчими за прогнозовані. Аналітики вважають, що причиною…

    22.09.2024

    Джоні Айв у співпраці з OpenAI створюють смартфон, який переверне ринок

    Легендарний колишній дизайнер Apple Джоні Айв спільно з OpenAI, яка останнім часом привертає багато уваги…

    22.09.2024

    iPhone 16 Pro Max пройшов перевірку на міцність від JerryRigEverything

    Автор YouTube-каналу JerryRigEverything продовжує тестувати на міцність популярні смартфони, і його нове відео присвячене флагманському…

    22.09.2024

    Google Pixel 9 Pro Fold представив нову ексклюзивну можливість для відеодзвінків

    Google Pixel 9 Pro Fold отримав унікальну функцію для онлайн-відеодзвінків, яка тепер доступна в Google…

    22.09.2024