«Київстар», Vodafone і lifecell втратили за пів року 4,5 млн абонентів: деталі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Абонентські бази трьох українських мобільних операторів зменшилися на 4,5 млн сім-карт за пів року. Про це повідомляє ресурс dev.ua.

І це попри те, що всі три оператори (Vodafone, «Київстар» і lifecell) разом з профільними держорганами запустили національний роумінг в Україні.

За даними інтернет-видання, Vodafone Ukraine за підсумками 2021 року мав 18,9 млн сім-карт. Але за результатами шести місяців 2022-го абонентська база становила 16,6 млн. Тобто вона зменшилася на 2,3 млн сім-карт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Київстар» завершив 2021 рік із показником 26,2 млн сім-карт. А за результатами півріччя 2022-го показав 24,8 млн. Таким чином абонентська база зменшилася на 1,4 млн сім-карт за пів року.

Lifecell наприкінці 2021 року мав 9,2 млн активних кліентів. А у липні 2022 року — 8,4 млн сім-карт. Падіння становило 0,8 млн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОspeka.media

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.