Засновник Huawei: наша головна мета – вижити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’явилася інформація про внутрішній лист, який отримали співробітники Huawei. Його автором виступив засновник Huawei Technologies Рен Чженфей.

У своєму зверненні топ-менеджер розповів, на чому має сакцентувати свою увагу корпорація найближчим часом. Замість погоні за масштабом, IT-гігант займеться забезпеченням прибутку та грошових потоків.

Основний принцип — виживання, маргінальні підприємства скорочуватимуться і закриватимуться, а холод відчують усі <…> Ми повинні чітко розуміти, що побудова ІКТ-інфраструктури — це історична місія Huawei, і чим важчі часи, тим менше ми можемо вагатися.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Рен Чженфей

Отметим, что Huawei находится под жёсткими американскими санкциями с мая 2019 года. Именно тогда компания попала в чёрный список экспорта Соединённых Штатов, что в свою очередь лишило её качественно заниматься разработкой микросхем и поставлять компоненты от сторонних поставщиков.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.