В Україні знизилися ціни на інтернет від Starlink – майже вдвічі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Starlink знизила ціни на використання свого інтернету для українських користувачів. Тепер щомісячна оплата складає не 100 доларів, а 60. Нові умови почали діяти відучора.

У компанії вирішили переглянути цінову політику та знизити тариф для окремих країн з урахуванням «місцевих ринкових умов». Причому це не акція, саме перегляд цін, тобто до наступного перегляду розцінки не зміняться. Про це Starlink повідомила у розсилці на електронну пошту.

Зниження цін торкнулося також Польщі, але поки що повного переліку країн, де зменшили вартість, не наводиться. Загалом Starlink діє вже на території 39 держав.

В Україні супутниковий інтернет Starlink офіційно запустили 26 лютого. Влітку в Мінцифри України протестували систему на швидкості 130 км/год, щоб у майбутньому використовувати її в пасажирських поїздах. Цей проект планують запустити до кінця цього року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.