Презентація нових iPhone 14 пройде перед реальними глядачами. Вперше з початку пандемії у 2020 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лише кілька тижнів тому в Мережі випливла інформація про старт запису осінньої презентації Apple. Із цього випливало, що й у 2022 році компанія лише покаже передзаписаний заздалегідь ролик.

Але нові відомості, якими поділився оглядач Bloomberg Марк Гурман, говорять зовсім про інше. Судячи з них, 7 вересня на нас чекає цілком «жива» презентація, яку Apple проведе перед реальними глядачами прямо в Театрі Стіва Джобса.

Повідомляється, що 7 вересня це середовище. І це досить незвичайний день для презентації нових продуктів, Apple практично не користуються ним у подібних цілях. Проте понеділок, 5 вересня, це День праці у Сполучених Штатах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На думку експертів, яблучна корпорація дала один додатковий день представникам ЗМІ, щоб ті дісталися Театру Стіва Джобса і змогли подивитися захід наживо. Зрозуміло, звичайним глядачам буде доступна онлайн-версія презентації.

Нагадаємо, що 7 вересня очікується анонс iPhone 14, iPhone 14 Pro та 14 Pro Max, а також, несподівано, iPhone 14 mini.

Одного дня з новими смартфонами компанія також покаже новий iPad 10. При цьому під свіжі Apple Watch купертинівці виділять окремий захід.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.