У WhatsApp додадуть функцію блокування скріншотів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Коли ми збираємося поділитися плітками з нашими друзями, цілком природно, що у нас є скріншоти розмов і фотографії для показу. Однак WhatsApp встановлює блокування знімка екрана, тому це може ускладнити цей процес.

Реклама

Хороша новина полягає в тому, що це блокування працює лише для окремих зображень і відео, тобто зображень і відео, які ми можемо побачити лише один раз у розмовах і групах. Він все ще знаходиться в розробці, але був «попередньо переглянутий» в бета-версії WhatsApp для Android версії 2.22.18.16.

Бета-версія WhatsApp для Android отримала нову заставку для зберігання унікальних зображень і відео, повідомляє WABetaInfo. У початковому попередженні програма повідомила, що не може зробити скріншоти вмісту. Якщо ви спробуєте зробити фотографію, вона буде автоматично заблокована, але особа, яка завантажила фотографію, не отримає жодного сповіщення. Користувач також вирішує, чи ввімкнено цей параметр.

 

На початку вересня Марк Цукерберг анонсував повідомлення WhatsApp про конфіденційність людей. Це буде можливість виходити з групового чату без повідомлення, переглядати попередніх учасників, які покинули групу, мати можливість вибирати, хто бачитиме вас онлайн у програмі обміну повідомленнями, і блокувати самі знімки екрана. Згідно з повідомленням у Facebook, така ж функція блокування розробляється для операційної системи iOS.

Нові функції будуть представлені в майбутньому оновленні програми WhatsApp Beta для Android. Однак дата випуску ще не оголошена.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ