Суд зобов’язав Twitter розкрити Ілону Маску інформацію про фейкові облікові записи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ілон Маск частково виграв суд у Twitter у справі про покупку соцмережі. Суд зобов’язав Twitter розкрити підприємцю дані про процес перевірки спам-акаунтів та ботів. але тільки колишнього менеджера.

Адвокати Маска запросили цю інформацію у 22 співробітників соцмережі, зокрема у колишнього генерального менеджера зі спам-акаунтів Кейвона Бейкпура, назвавши її ключовою у розрахунку вартості угоди та доцільності її закриття. При цьому клопотання Маска, яке він подав у відповідь на позов Twitter зі звинуваченнями у відмові від угоди через втрату особистого інтересу, суд задовольнив частково. Таке рішення ухвалила суддя Кетлін Сент-Джуд Маккормік.

Згідно з рішенням суду, Twitter тепер «зобов’язаний збирати, переглядати та подавати документи від Кейвона Бейкпура, колишнього генерального менеджера платформи зі споживчих питань». Про це йдеться у короткій редакції судової ухвали.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ваші права порушені у соціальних мережах, адвокат Інтерполу  https://interpollawfirm.com/ru/rublog/krasnaya-kartochka-interpol/   може допомогти вам у таких відносинах:

  • Він може представляти ваші інтереси при виникненні суперечок із соціальними мережами або іншими користувачами щодо порушення вашого авторського права, конфіденційності чи інших прав;
  • Він може допомогти вам отримати компенсацію за матеріальні та моральні збитки, які ви зазнали внаслідок порушення ваших прав;
  • Він може проконсул

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.