Ощадбанк знову створює своїм клієнтам проблеми на рівному місці. Що відбувається

Ощадбанк продовжив дію платіжних карток, термін дії яких закінчується під час військового стану, до 31 грудня 2022 року. Проте клієнти скаржаться, що у контакт-центрі їм повідомляють зовсім іншу інформацію.

Про це повідомляє iTechua з посиланням на відгуки українців на порталі « Мінфін ».

«У квітні 2022 року закінчився термін дії платіжної картки. Зателефонував до контакт-центру, щоб перевипустити. Заявки у мене не прийняли, сказали, що карти зараз не перевипускають, а термін дії продовжено до серпня. Минуло 3 місяці, знову зателефонував до кол-центру. Заявки знову не ухвалили», — повідомив клієнт.

Чоловік розповів, що на гарячій лінії йому заявили, що карту він мав поміняти протягом місяця після закінчення терміну дії пластику, вказаного на самій карті, і що тепер йому треба їхати до відділення, щоб вирішити своє питання.

«На моє заперечення, що заявка подавалася вчасно, отримав відповідь: «Нічого не знаю, що і коли ви подавали». Ось таке ставлення до своїх постійних клієнтів. У мене зараз немає можливості кілька разів ходити до банку та вистоювати величезні черги, щоб замовити перевипуск картки, а потім ще раз, щоб її отримати. Ощадбанк постійно створює проблеми на рівному місці», – зазначив клієнт.

В Ощадбанку на відкликання відповіли, повідомивши, що до банку ходити не потрібно.

«Ми ще раз продовжили усі карти до 31.12.2022. Щодо перевипуску, оператор, за бажанням клієнта, звичайно, мав прийняти заявку на перевипуск, хоча інформативно і міг повідомити, що це зараз не обов’язково», — написав представник банку.

Також у Ощадбанку вибачилися перед клієнтом. Йому пообіцяли, що його дзвінок до кол-центру буде прослухано, а з консультантом буде проведено роботу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.