У Приват24 з’явилася нова функція, на яку чекали українці

Оформити «Зелену карту» для свого авто клієнти Привату тепер зможуть навіть за кілька метрів до кордону.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Державний ПриватБанк оновив веб-версію додатку Приват24. У серпні там з’явилося багато функцій, які значно спростять життя українців. Однією з найпопулярніших нових послуг є можливість оформити зелену карту для виїзду за кордон. Про це йдеться в повідомленні прес-служби банку.

Водійські права для українців, яким потрібно їхати транзитом на власному авто, можна оформити в Приват24 за лічені хвилини. Термін дії полісу «зелена карта» від 15 днів до 1 року в залежності від бажання клієнта.

Окрім автострахування, у функції Приват24 додано декілька нових послуг. Зокрема, фрілансери, які використовують платіжну систему Payoneer, можуть виставляти рахунки своїм підрядникам просто у веб-версії банківського додатку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

І навпаки, мінімальні клієнти Привату, які користуються «основною карткою», тепер можуть змінювати встановлену раніше суму ліміту. Для цього їм потрібно вийти зі спеціального додатку за допомогою меню «Гаманець». Після цього їхні батьки отримають для підтвердження запит на збільшення ліміту картки.

Оновлення також торкнеться популярного сервісу «Заробляй», за допомогою якого батьки можуть платити певну суму за виконання завдань їхніми дітьми. Послуга тепер доступна і в веб-версії додатку ПриватБанку. Коли Приват24 отримує підтвердження про виконання завдання, його винагороди зараховуються на «основну картку».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.