Як може виглядати iPhone 14 Pro. З’явилися свіжі рендери

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися свіжі рендери майбутнього смартфона iPhone 14 Pro – компанія Apple має представити його менш ніж за місяць. На зображення звернули увагу на 9to5Mac.

Згідно з джерелом, нові рендери створив графічний дизайнер з ніком AR72014 – вони з’явилися в його Twitter-акаунті . Автор вказав, що намалював iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max у кольорі Midnight, на які встановлена ​​iOS 16.

Концепт включає всі найсвіжіші та найпопулярніші витоки про 14-у лінійку iPhone. Тут можна побачити і два отвори в дисплеї замість «моноброви» (для фронтальної камери та блоку Face ID), і Always-on Display, і оновлена ​​піктограма акумулятора з рівнем заряду, вписаним всередину.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В цілому смартфон на рендері досить мало відрізняється від iPhone 12 і 13 серії – це ті самі тонкі рамки дисплея, плоскі глянсові грані корпусу і звичні бічні кнопки. Швидше за все, оновлення справді буде мінорним та помітним нововведенням стане лише заміна «моноброви» на отвори.

І все ж iPhone 14 Pro у видінні AR72014 виглядає досить стильно і сучасно. До речі, раніше повідомлялося, що моделі iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max можуть серйозно подорожчати порівняно з 13 лінійкою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.