Що Apple покаже в 2022 році, окрім iPhone 14

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Витоку щодо iPhone 14 ми бачимо і читаємо вже досить давно. Apple поки не розголошувала дату його презентації, але швидше за все вона традиційно відбудеться на початку вересня.

Однак до кінця 2022 року ми можемо побачити не тільки iPhone 14. Судячи з заяв інсайдерів, компанія Apple готує ще п’ять нових гаджетів, які представить у найближчі півроку.

1. AirPods Pro 2 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple досить рідко оновлює свої фірмові навушники. Щоразу на нову версію доводиться чекати по кілька років. Наприклад, базові AirPods були представлені у 2016 році, а оновлені AirPods 2 — у 2019-му через три роки.

Що стосується AirPods Pro, то вони не оновлювалися якраз три роки, оскільки теж вийшли 2019-го. Отже, наступної осені ми цілком можемо побачити новий аксесуар. За чутками, AirPods Pro отримає новий чіп H1, що підтримує покращене шумозаглушення та відтворення Apple Lossless. Крім того, є можливість появи датчиків руху в навушниках. А ще оновиться кейс: у ньому з’явиться динамік для роботи із «Локатором».

2. iPad Pro

Нещодавно Apple випустила новий чіп Silicon M2 і два ноутбуки під його керуванням – Pro 13 і Air. Інсайдери припускають, що до кінця року компанія випустить оновлений iPad Pro з чіпом М2, оскільки востаннє цей планшет отримував “залізний” апдейт у квітні 2021 року.

Що стосується зовнішнього вигляду, то він залишиться тим самим.

3. iPad 10

Базовий iPad нещодавно фігурував у витоках – аналітики пророкують йому повний редизайн корпусу, збільшення діагоналі з 10,2 до 10,5 дюйми, а також заміна порту Lightning на USB-С. З усіх цих ймовірностей найбільше підтверджень отримувало лише останнє.

4. Apple TV

Тут розповісти нема чого — «яблучна» приставка мінорно оновиться і отримає свіжіший чіп Apple A14, а також 4 Гб оперативної пам’яті. Нагадаємо, що поточна версія працює на Apple A12 та 3 Гб RAM.

5. Mac Pro 

Найпродуктивніший комп’ютер від Apple теж може отримати апдейт – остання модель в гучному дизайні “тертки” була представлена ​​в 2019 році.

Як каже Марк Гурман, Mac Pro 2022 може вийти на презентації, присвяченій новому чіпу Apple Silicon M2 Extreme – саме на цій SoC він і працюватиме.

На даний момент багато «яблучних» комп’ютерів отримали версії з чіпами Silicon, неоновленим залишився лише Mac Pro. В 2020 Apple обіцяла, що перехід з Intel на власні SoC займе близько двох років, а значить в 2022 саме час представити продуктивний Mac Pro з повноцінним «яблучним» залізом.

А на яку новинку чекаєте ви? Поділіться у коментарях!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.