Топ-9 способів прискорення зарядки гаджета

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кожен із нас бував у ситуації, коли заряд батареї падав до нуля у найбільш невідповідний момент. При цьому на її зарядку практично не було часу. Експерти назвали дев’ять простих способів прискорення процесу поповнення енергії АКБ.

Вимкнення смартфона

Як показує практика, у вимкненому стані гаджет заряджається набагато швидше, оскільки він не витрачає заряду. Дане твердження було доведено емпіричним шляхом далеко не раз.

Активація режиму польоту

Якщо активувати режим польоту, антена смартфона відключиться. В результаті обсяг споживаної енергії скоротиться. Це призведе до прискорення заряджання батареї.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не використовувати під час заряджання

Експерти не рекомендують переглядати відео або вмикати ігри під час заряджання. Гаджет, що знаходиться в стані спокою, зарядиться набагато швидше.

Використання функції швидкого заряджання

Якщо ваш мобільний пристрій підтримує режим швидкого заряджання, для заповнення заряду АКБ краще використовувати комплектний адаптер. Тільки він здатний забезпечити найвищу швидкість заряджання.

Заряджання смартфона від розетки, а не від USB

Слід пам’ятати, що підключений до комп’ютера через USB апарат заряджатися довше. У порівнянні з розеткою побутової мережі порт USB комп’ютера менш потужний.

Відмова від використання бездротової зарядки

Бездротова зарядка, безумовно, дуже зручна, проте якщо вам потрібно зарядити смартфон якнайшвидше, то від її використання краще відмовитися. По кабелю ваш девайс зарядиться набагато швидше.

Не перегрівати та не переохолоджувати

За словами експертів, нагрітий або охолоджений акумуляторний блок заряджається повільніше. Оптимальною для заряджання АКБ є кімнатна температура.

Заряджання від ПК

Щоб прискорити процес заряджання мобільного пристрою від комп’ютера, під час підключення необхідно вибрати функцію заряджання. Якщо ви виберете режим передачі файлів, то час заряджання АКБ збільшиться.

Використання якісного кабелю

Мало хто здогадується, що швидкість зарядки смартфона залежить від якості з’єднувального кабелю. Експерти рекомендують використовувати для заряджання комплектний кабель.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.