У Київстар радять змінити SIM-карти: коли це необхідно робити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільні оператори намагаються робити все для того, аби їх клієнти залишалисььна зв’язку у такий непростий час. Проте, від абонентів також очікуються рішучі дії. Річ у тім, що багато українців не знають, що SIM-карти у смартфонах можуть зношуватись. Тому, їх необхідно періодично замінювати.

Мобільні оператори пояснили українцям як це можна зробити. SIM-карта не вічна та має невизначений термін придатності.  Карта може працювати і 10 років, але в один прекрасний момент вийти з ладу. Оператори рекомендують замінювати її раз на п’ять років.

Замінити SIM-карту ви зможете у будь-якому відділенні вашого мобільного оператора. Не переймайтесь, номер залишиться незмінним, адже він просто переноситься на нову SIM-карту. Якщо у телефонного номера є прив’язка до фінансового рахунку, іноді можуть виникнути проблеми. У такому випадку необхідно звернутися до вашого банку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Є певні ознаки, за якими можна визначити необхідність заміни старої SIM-карти на нову:

  • На смартфоні часто пропадає мережа.
  • Обривання розмови та пропадання інтернету.
  • Перемикання телефону на 2G та 3G при хорошому сигналі 4G у вашому регіоні.

У більшості сучасних смартфонах є цифрова еSIM. У такому випадку можна переключити пристрій на нього, звернувшись до мобільного оператора. Такі карти мають необмежений ресурс і незабаром повністю замінять фізичні сім-карти

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.