«Київстар» пояснив, чому почали збільшувати оплату за тарифи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під час повномасштабної війни важливо залишатися на зв’язку. Мобільні оператори намагаються надати українцям якомога більше таких можливостей. На цей раз компанія Київстар на офіційному порталі повідомила про нову акцію, яка дасть абонентам більше інтернету та хвилин для дзвінків.

Так, зазначається, що абоненти більшості тарифів можуть обрати собі Суперсилу. Це додаткова послуга, за яку не треба платити. Тепер абоненти можуть обрати Суперсилу, яка подвоює гігабайти мобільного інтернету та хвилини для розмов.

Наприклад, якщо у тарифному плані “Твій вибір” 15 гігабайтів мобільного інтернету та 100 хвилин для розмов на дзвінки на номери інших операторів, то з Суперсилою вже все подвоюється: абонент отримає 30 гігабайтів мобільного інтернету, а також 200 хвилин для розмов на дзвінки на номери інших операторів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Така акція буде діяти з 23 червня по 31 серпня включно. Тобто до кінця літа 2022 року абоненти Київстару можуть отримати більше безкоштовних послуг до своїх тарифів. Як підключити таку функцію:

  • Ввести на телефоні команду *222#;
  • Зателефонувати за номером 222;
  • Звернутися до спеціаліста в фірмовому магазині оператора “Київстар”;
  • Підключити послугу в спеціальному застосунку “Мій Київстар”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.