Компанія Apple почала знижувати ціни на свої висококласні смартфони iPhone 13 Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія сподівається «стимулювати» продажі деяких своїх продуктів у Китаї, включаючи телефон високого класу.

Реклама

Apple зазвичай не робить знижок. Але нещодавно він раптом вирішив зробити виняток для китайських користувачів, оголосивши акцію.

Нещодавно стало відомо, що смартфон iPhone 13 Pro в Китаї буде дешевшим на 89 доларів протягом 4 днів. Модель на 128 ГБ пам’яті коштує 999 доларів, а модель на 256 ГБ – 1099 доларів. Тепер китайські покупці можуть значно заощадити не тільки на мобільних телефонах, адже діють знижки і на інші пристрої. Так, за низькими цінами можна буде придбати деякі акційні моделі бездротових навушників AirPods та смарт-годинників Apple Watch.

Акція триває лише 4 дні – з 29 липня по 1 серпня 2022 року включно. Ще однією умовою є те, що клієнт повинен оплатити будь-яку китайську платіжну систему, наприклад Alipay.

У червні компанія Apple поставила на китайський ринок досить велику кількість своєї брендової електроніки, але вже в липні вирішила влаштувати акцію. Журналісти вважають, що в компанії не впевнені, чи зможуть реалізувати техніку в повному обсязі, оскільки купівельна спроможність багатьох людей перебуває все ще на рівні, що недотягує до доковідного. Також виробник сподівається позбутися так складських запасів, адже восени, як завжди, марка презентує новинки, а не розпродавши “старі” моделі, зайти на ринок із новими буде набагато складніше.

В аналітичній компанії Canalys зазначили, що за підсумками другого кварталу 2022 року світові обсяги постачання телефонів просіли на 9%. Найбільше постраждали китайські бренди.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ