Зняті з виробництва пристрої Apple повернуться на ринок

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Марк Гурман з Bloomberg стверджує, що керівництво Apple вирішило повернути на комерційний ринок як мінімум три пристрої, які раніше були зняті з продажів через млявий попит. Вони не входять до поточного портфоліо продуктів Apple.

Реклама

HomePod

У березні минулого року в Купертіно припинили продажі розумної колонки HomePod. Наразі користувачі можуть купувати лише колонки HomePod mini. За словами Гурмана, ремонтувати флагманську розумну колонку буде Apple. Він отримає чіп S8, який використовується в Apple Watch восьмого покоління, і оновлений верхній екран.

MacBook з 12-дюймовим дисплеєм

Цей ноутбук із 12-дюймовим екраном було знято з виробництва у 2019 році. У портфоліо американського бренду тепер є MacBook Air з 13-дюймовим екраном. Apple відмовляється випускати ноутбуки з 12-дюймовими дисплеями, оскільки вони не настільки потужні. Після випуску процесорів Apple Silicon все змінилося.Гурман стверджує, що у 2024 році корпорація з Купертіно виведе на ринок лептоп із 12-дюймовим екраном.

iMac Pro

Настільна система iMac Pro зникла з веб-сайту виробника в березні минулого року, перед тим, як був випущений iMac з процесором M1 і 24-дюймовим дисплеєм. Ви також не можете купити iMac з 27-дюймовим дисплеєм. Тож єдиними відповідними ПК «все-в-одному» наразі є iMac, які з’являться у 2021 році. У 2023 році компанія випустить серію iMac Pro з мікропроцесорами M2 Pro і M2 Max.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоprostomob.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ