США і Великобританія розробляють засоби захисту від російських і китайських гіперзвукових ракет

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Збройові компанії США та Великої Британії працюють над створенням захисту від гіперзвукових ракет, які називають зброєю майбутнього і які активно тестують росія та Китай.

Про це пише The Telegraph.

Голова британської Cohort Енді Томіс повідомив, що його компанія працює над проєктом з ураження зброї, яка може рухатися в п’ять разів швидше за швидкість звуку. Він назвав роботу над проєктом справжнім викликом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Директор американської Raytheon Missiles & Defense Вес Кремер каже, що його компанія поки на початковому етапі розробки протиракетного озброєння. Наразі фахівці вивчають типи надшвидких ракет.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.