“Київстар” попередив про необхідність заміни SIM-карток

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Один із найбільших мобільних операторів України, “Київстар” попередив своїх абонентів про те, що у 19 областях країни, клієнтам необхідно буде замінити свої SIM-картки, інакше вони ризикують залишитися без зв’язку. Про це стало відомо з інформації, опублікованої на сайті tehnofan .

Реклама

Зазначається, що заміна SIM-карток дійсно дуже важлива, інакше про це не попереджали, тому ігнорувати це не рекомендується. Якщо ж клієнт не замінить SIM-карту, то ризикує в будь-який момент позбутися без зв’язку, оскільки карти теж мають властивість зношуватися.

У “Київстар” витрачають багато ресурсів та грошей для відновлення пошкодженого обладнання. Також оператору дуже важливо, щоб усі його абоненти мали гарний зв’язок, тому і було прийнято рішення щодо продовження будівництва та збільшення покриття мережі 4G-інтернету.

Модернізувати станції в “Київстар” почав ще у лютому, тому на сьогоднішній день їхня кількість становить 3 000 базових станцій. Зазначається, що мобільному оператору дуже важливо, щоб якісний зв’язок був навіть у найвіддаленіших селах. Тому найчастіше такі станції знаходяться в тих населених пунктах, де чисельність населення становить близько 2 000 осіб. Більше того, зв’язок покращено у Вінницькій, Житомирській, Дніпропетровській, Закарпатській, Київській, Івано-Франківській, Сумській, Одеській, Львівській та Полтавській областях України, а також в інших.

Зазначається, що для покращення зв’язку клієнтам необхідно замінити свої старі SIM-карти, які підтримують 4G. Номер мобільного телефону при заміні SIM-картки не змінюється, тому абоненти й надалі залишаться на зв’язку та зі своїми звичними номерами. Зробити це можна у будь-якому відділенні мобільного оператора “Київстар”.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ