Українці можуть отримати 50 000 гривень від “Дія”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Уряд країни повідомив громадянам дивовижну новину: українці можуть отримати допомогу до 8 мільйонів гривень. Розпочніть власний бізнес. Отже, якщо ви плануєте відкрити власну справу, майте на увазі, що ви можете отримати державне фінансування. Старт YeRobota запланований на 1 липня. У кожному випадку надається своя сума допомоги. приклад:

  • дитячий садок (до 400 тис. грн.);
  • для власного бізнесу (від 500 000 до 250 000 гривень);
  • переробні підприємства (до 8 млн грн);
  • за теплицю (до 7 млн ​​грн).

Усі подробиці – на національному порталі «Діа». Звернутися за допомогою можуть як фізичні, так і юридичні особи. Також важливою умовою є те, що громадяни не перебувають і не працюють в Криму та на інших окупованих територіях. Крім того, для отримання гранту ви повинні не співпрацювати з країнами-агресорами, бути під економічним та іншим санкціями, перебувати в стані ліквідації, бути банкрутом і не мати бюджетних боргів.

Усі подробиці – на національному порталі «Дія». Звернутися за допомогою можуть як фізичні, так і юридичні особи. Також важливою умовою є те, що громадяни не перебувають і не працюють в Криму та на інших окупованих територіях. Крім того, для отримання гранту ви повинні не співпрацювати з країнами-агресорами, не підпадати під економічні та інші санкції, не бути в стані ліквідації, не бути банкрутом і не мати заборгованості перед бюджетом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Отримані кошти Ви можете використати на закупівлю матеріалів і сировини відповідно до бізнес-плану, придбання торговельного обладнання, організацію оренди обладнання (крім мотоциклів, легкових та інших власних транспортних засобів), сплату орендної плати за нежитлові приміщення — Для цього , можна надати до 25% суми гранту.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.