Пентагон оголосив про успішні випробування гіперзвукової зброї корпорації Raytheon Technologies

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Міністерство оборони США оголосило про чергові успішні льотні випробування гіперзвукової зброї, створеної корпорацією Raytheon Technologies.

Згідно з заявою Пентагону, під час випробувань швидкість звуку була перевищена у п’ять разів. Апарат після відокремлення від літака розігнався до гіперзвукової швидкості з використанням реактивного двигуна.

Зазначається, що це були треті успішні випробування зброї з 2013 року в рамках програми Hypersonic Air-breathing Weapon Concept.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Програма розробки гіперзвукової зброї США перебуває у віданні Агентства перспективних оборонних дослідницьких проектів (DARPA). За одержання контракту на виробництво борються корпорації Raytheon Technologies та Lockheed Martin.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.