Американці показали свій новий ударний вертоліт наступного покоління

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’явилося відео, на якому зображено найновіший перспективний ударний вертоліт 360 Invictus, розроблений фахівцями Bell.

Відомо, що новинка розроблялася у рамках програми Future Attack Reconnaissance Aircraft (FARA). Ця модель може стати заміною двом іншим моделям – Bell OH-58D Kiowa Warrior та AH-64 Apache.

За словами розробників, 360 Invictus готові на 90%. Крім цього, вони заявили, що їхня свіжа технологія побудована за класичною одногвинтовою схемою, але має нову версію несучої системи. Її також використовують у серійному Bell 525 Relentless.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повідомляється, що до арсеналу вертольота наступного покоління входить триствольна гармата XM915 калібру 20 мм та вісім точок підвіски озброєння. Водночас бойовий апарат оснастили ракетами AGM-114 Hellfire та пусковими установками Common Launch Tubes.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОThe Drive

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.