Діти та підлітки по всьому світу стали дивитися TikTok більше, ніж YouTube

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробник програмного забезпечення для батьківського контролю Qustodio повідомив про зростання популярності TikTok серед дітей та підлітків.

Дані отримано на основі 400 тисяч сімей, зареєстрованих у базі сервісу. За даними за червень 2020 року, в середньому люди у віці від 4 до 18 років витрачали на TikTok 82 хвилини на день, тоді як на YouTube – 75 хвилин.

І ця цифра дуже змінилася через рік. До кінця 2021 року діти та підлітки дивилися TikTok 91 хвилину на день порівняно з 56 хвилинами на день, витраченими на YouTube. Враховуються різні операційні системи та версії сервісів (веб або додаток).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Статистика проведеного часу на YouTube та TikTok

Компанія також наочно показала різницю у переглядах країнами. Так, у США підлітки у 2021 році проводили в середньому 99 хвилин на день у TikTok порівняно з 61 хвилиною на YouTube. У Великій Британії використання TikTok складало колосальні 102 хвилини на день порівняно з 53 хвилинами на YouTube.

Незважаючи на те, що YouTube пропонує перегляд контенту з великим хронометражем і більш докладним роликами, підлітки та діти вибирають короткі відео, на яке не доводиться витрачати багато часу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.