Дзвінки через додаток. У Приват24 з’явилася нова унікальна функція

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Клієнти ПриватБанку отримали можливість дзвонити до банку з мобільного додатку Приват24. Про це повідомила прес-служба Приватбанку.

“Уявляємо інноваційну технологію, що дозволяє спілкуватися з банком ще простіше. Все, що вам потрібно – інтернет та мобільний додаток Приват24. Дзвінки безкоштовні та безпечні”, – повідомили у фінустанові.

Також у ПриватБанку зазначили, що послуга стане вкрай корисною для клієнтів, які зараз перебувають за кордоном або з інших причин не мають доступу до мобільного зв’язку українських операторів. Для того, щоб здійснити дзвінок до банку з Приват24 потрібно натиснути в додатку на піктограму профілю клієнта, вибрати пункт “Служба підтримки”, а далі “Дзвінок через Приват24” для програм у пристроях з операційною системою iOS або “Дзвінок на підтримку” для гаджетів на Android.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У ПриватБанку додали, що поки що сервіс працює в тестовому режимі – банк перевіряє можливості технології, щоб зробити її ще кращою.

Скористатися послугою можуть усі клієнти, які завантажили та встановили оновлену версію програми Приват24.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.