В Приват24 стала доступна нова функція

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після оновлення «ПриватБанк» добряче здивував своїх клієнтів. Річ у тім, що тепер у «Приват24» корпоративні коіжнти та підприємці зможуть жертвувати частину відсотків із банківських депозитів ЗСУ. Налаштувати автоматичний переказ коштів на допомогу армії можна для відкритих внесків у гривні. Українці можуть обрати серед таких варіантів: 0%, 1/3, 2/3, 100%.

Працівники банку повторюють, що оновлена версія мобільного додатку для бізнесу дозволяє надавати підтримку армії за допомогою функції «Благодійність». Також у «Приват24» можна знайти функцію «Добро». Вона

Допоможе зробити пожертвування до:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • ЗСУ;
  • потерпілим від агресії українцям;
  • фонду «Повернися живим»;
  • медичним установам та госпіталям;
  • Help Ukraine Center.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.