Ілон Маск не купуватиме соцмережу Twitter. На нього подадуть до суду

Час читання: < 1 хв.

В останні місяці Ілон Маск, засновник SpaceX і Tesla, дуже активно розповідав про плани купити Twitter, щоб зробити його найвільнішою соцмережею. Сьогодні ж з’ясувалося, що підприємець відмовився від правочину. І просто так йому це з рук не зійде.

Реклама

Спочатку адвокати Маска повідомили, що він не буде здійснювати угоду через те, що соціальна мережа так і не надала інформацію про підроблені облікові записи та спам-боти. Twitter звинуватили у порушенні кількох положень угоди. Після цього акції компанії впали на 7%.

Зараз читають  Роботи Optimus можуть підняти вартість Tesla до 25 трильйонів доларів

Потім у Twitter заявили, що подадуть до суду на Маска і вимагатимуть угоди. «Рада директорів Twitter має намір закрити угоду щодо ціни та умов, які були погоджені з паном Маском, і планує подати до суду, щоб забезпечити дотримання угоди про злиття. Ми впевнені, що виграємо у канцлерському суді Делавера», – написали представники соцмережі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.