Київстар, Vodafone, lifecell розповіли про нові можливості для абонентів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Київстар, Vodafone, lifecell окрім надання мобільного зв’язку дбають про те, щоб гарантувати зручність користування багатьма повсякденними функціями, для чого постійно поповнюють низку своїх послуг новими пунктами.

Про корисні послуги компаній пише “Хвиля”.

Київстар пропонує подбати про свою безпеку та безпеку рідних, а саме, застрахувати здоров’я та майно. У партнерстві з Finance.ua абонентам пропонують знижку 20% на поліси Автоцивілка, Зелена Карта та медичне страхування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб скористатися такою можливістю, потрібно:

  • завантажити програму Мій Київстар або просто зайти в нього, якщо вона є;
  • знайти на головному екрані промокод;
  • вказати промокод у кошику покупок при замовленні на сайті.

Vodafone допомагає абонентам подбати про своїх рідних, залишатися з ними на зв’язку та точно знати, що повідомлення надходять адресатам. З цим допоможе безкоштовна функція Абонент на зв’язку.

Така функція надсилає звіт про статус відправленого SMS та дізнаватиметься, чи отримав адресат повідомлення та чи є у нього зв’язок.

Для підключення потрібно надіслати SMS у наступному форматі:
«![пробіл]Текст повідомлення».

І ви одразу дізнаєтеся, чи надішли повідомлення. Функція доступна всім абонентам Vodafone Україна, а відправка можлива на номери всіх операторів України

lifecell пропонує українцям, які виїжджають за кордон, взяти гігабайти мобільного інтернету “з собою”, щоб не перейматися зв’язком.

Абоненти можуть підключити послугу “Гігабайти без кордонів” та використовувати тарифні ГБ із пакета послуг у роумінгу.

Для цього потрібно сплатити за свій тарифний план (або замовити його раніше за допомогою комбінації *700#).

Країни, де можна використовувати ГБ: Австрія, Бельгія, Болгарія, Великобританія, Греція, Данія, Естонія, Ізраїль, Ірландія, Іспанія, Італія, Кіпр, Латвія, Литва, Ліхтенштейн, Люксембург, Молдова, Нідерланди, Німеччина, Норвегія, Північна Македонія, Польща, Португалія, Румунія, Сербія, Словаччина, Словенія, Туреччина, Угорщина, Франція, Хорватія, Чехія, Швеція, Швейцарія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.