Найбільший витік GTA 6: персонажі, бюджет, подробиці про геймплей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цього тижня відбувся великий витік, як стверджують джерела, внутрішніх документів Rockstar, в яких міститься маса інформації про Grand Theft Auto VI, включаючи відомості про головних героїв, карти, ігровий процес і так далі.

Повідомляється, що повноцінний анонс заплановано на третій квартал 2022 року. На гру буде витрачено 500 млн. доларів, а на рекламу піде ще 100 млн. доларів. При цьому, за прогнозом, продаж лише за першу добу може перевищити 1 млрд доларів. За ціною 60 доларів за одну копію необхідно продати понад 16 млн копій. З урахуванням попереднього замовлення для такої гри це цілком реально.

Вихід Grand Theft Auto VI очікується в четвертому кварталі 2024 року на консолях поточного покоління, вона створюється на двигуні RAGE. У грі буде три головні герої: Рікардо (колишній колумбійський спецагент, одержимий багатством і владою), Кейсі (колишній боксер із поганим характером, через який він часто потрапляє в неприємності), Роуз (перша жінка-протагоніст, холоднокровна вдова) – і персонажів з попередніх частин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проходження сюжетної частини займе 75 годин, події розгортатимуться у 2023 році. Розмір ігрового світу – 140 квадратних миль. Гравці побувають у Liberty State, Carcer City, Vice City та Cottonmouth. Бойову систему порівнюють з Red Dead Redemption 2 і називають найцікавішою з усіх ігор Rockstar Games. Заявлено елементи паркуру.

Гравці зможуть не лише проходити за сюжетом, але й розважатися: на вибір будуть доступні гольф, серфінг, скейтборд, великий теніс, басейн, шахи, баскетбол, боулінг, стриптиз-клуби, кінотеатри, гаряча кава.

У грі буде шестизірковий рейтинг зацікавленості поліції гравцем. Поліція використовуватиме собак, сльозогінний газ та захисні щити. Щоб приховати трупи, можна переносити їх у багажники. Rockstar Games планує випустити для гри два сюжетні доповнення.

Втім, інформація офіційно не підтверджена і може бути фейком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.