Українцям розповіли, як правильно повністю видаляти повідомлення у Viber

Безліч людей користується саме месенджером Viber. Він зручний у використанні, має багато функцій, легкий. У Viber можна не тільки переписуватись з однією людиною, але й створювати групові чати, а також телефонувати за відео. Бувають випадки, коли потрібно видалити одне або кілька повідомлень з листування (не важливо, чи індивідуальна вона чи групова). По суті, це робити досить просто, але все одно не всі знають як. Саме тому ми вирішили створити покрокову інструкцію на кожен випадок видалення повідомлень з діалогів у Viber.

Почнемо з індивідуальних діалогів між двома людьми. Якщо ви спілкуєтесь з кимось один на один, можна видаляти окремі повідомлення, весь діалог або всю історію повідомлень. Про всяк випадок своя інструкція.

Видалення окремих повідомлень

Відкрийте діалог, у якому потрібно щось стерти, виберіть одне або кілька повідомлень та утримуйте їх. Після цього висвітлиться варіанти дій. Ви можете вибрати видалення повідомлень тільки для себе або для себе та співрозмовника, все залежить від потреб.

Видалення всього діалогу

Для цього потрібно знайти потрібне листування, не відкриваючи його затиснути пальцем сам діалог і в меню вибрати «Видалити», далі просто підтвердіть дію.

Вилучення історії Viber

Ця дія очистить всю історію повідомлень у месенджері. Для цього зайдіть у налаштування в самій програмі, виберіть «Дзвінки та повідомлення» та очистіть історію. Після цих дій усі діалоги будуть порожні.

Зі звичайними діалогами розібралися, тепер давайте поговоримо, як очищати непотрібні повідомлення в групових чатах, адже там теж буває непотрібна чи секретна інформація. Видаляти повідомлення в групових чатах можна або окремі і залишатися в групі, або виходити повністю з групи.

Видалення окремих листування

Відкрийте груповий чат, знайдіть потрібне повідомлення, утримуйте його або виберіть кілька і також утримуйте. Далі натисніть кнопку «Видалити», це можна зробити або для себе, або для всіх учасників чату.

Видалення та вихід із групового чату

Запустіть месенджер Viber, знайдіть потрібну групу, утримуйте палець на ній, при цьому не відкриваючи її, далі вам пропонуватимуть дії – виберіть «Видалити», а потім «Вийти та видалити». Після виконання цих дій ви не будете учасником групового чату і не зможете переглядати інформацію.

Бувають часто випадки, коли людина щось послала помилково або просто передумала ділитися якоюсь інформацією і хоче стерти повідомлення ще до того, як співрозмовник її прочитає. Ця функція доступна і виконується так, як ми вже писали вище. Просто відкрийте діалог, натисніть на одне або кілька повідомлень, виберіть “Видалити для всіх” і все, інформація буде стерта. Співрозмовник коли зайде до Viber, то побачить замість вашого повідомлення текст «Повідомлення було видалено» та все.

Як бачите, для того, щоб стерти небажані повідомлення або чати, не потрібно докладати багато зусиль, варто лише дотримуватись простої інструкції, описаної вище. Кожен зможе впоратися із таким завданням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я