Telegram почав співпрацювати з Google? Месенджер запідозрили у передачі даних корпорації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один із авторів сайту Habr під ніком snaker4 звернув увагу на цікаву функцію Telegram, яка з’являється під час оформлення Premium-підписки. Це розшифрування голосових повідомлень та перетворення їх змісту на текст.

Згідно з пунктом 7.4 користувальницької угоди Telegram Premium, всі голосові повідомлення для розшифровки надсилаються до Google. До того ж ця технологія все ще розвивається, тому немає гарантій точної передачі змісту повідомлень.

Багато користувачів негативно відреагували на вказане нововведення, тому що під сумнів ставиться анонімність і зростає ризик прослуховування Google. У секретних чатах функція розшифровки недоступна.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Ця технологія все ще розвивається, і немає жодної гарантії, що кожне голосове повідомлення, яке ви намагаєтеся перетворити на текст, буде правильно розшифроване або розшифроване взагалі. Точність і доступність цієї технології залежить від третьої сторони (Google LLC, дочірньої компанії Alphabet Inc.), і ми не можемо гарантувати, що вона завжди буде такою», — сказано в угоді користувача Telegram.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.